استانداران کرمانشاه، ایلام و کهگیلویه و بویراحمد به تشریح آخرین وضعیت ساماندهی، کنترل و امدادرسانی در مناطق سیل زده پرداختند.
۵ روستای کرمانشاه در محاصره سیل
13 فروردين 1398 ساعت 12:33
استانداران کرمانشاه، ایلام و کهگیلویه و بویراحمد به تشریح آخرین وضعیت ساماندهی، کنترل و امدادرسانی در مناطق سیل زده پرداختند.
استانداران کرمانشاه، ایلام و کهگیلویه و بویراحمد به تشریح آخرین وضعیت ساماندهی، کنترل و امدادرسانی در مناطق سیل زده پرداختند.
به گزارش ایسنا، بازوند استاندار کرمانشاه، با بیان اینکه از موج بارندگیها کاسته شده و رودخانههای فصلی فروکش کردهاند، اظهار کرد: ولی رودخانههای اصلی نظیر گاماسیاب در سه چهار نقطه طغیان کرده است. سرچشمه این رودخانه از همدان است و با توجه به بارندگیها، زمان میبرد تا به کرمانشاه برسد.
وی افزود: در حال حاضر پنج روستا در محاصره سیل قرار دارند ولی در مابقی مناطق امدادرسانی توسط نیروهای هلال احمر و ... انجام شده است، ولی همچنان پنج روستا در محاصره سیل در شهرستان صحنه هستند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: ارتباط بیش از ۶۷ روستا به علت شکستگی پلهای بین راهی و از بین رفتن راههای روستایی قطع است و دو پل بین شهری هم در شهرستانهای صحنه و بیستون تخریب شده که مشعول امداد رسانی هستیم.
به گزارش ایسنا، سلیمانی، استاندار ایلام نیز با بیان اینکه اوضاع تا حد زیادی کنترل شده و از میزان بارندگیها کاسته شده است، گفت: با کاهش بارندگیها، آرامش بیشتری برقرار شده و ظرفیت رودخانهها کمتر شده است.
وی افزود: امدادرسانی در مناطقی چون دهلران که دسترسی جادهای وجود دارد خوب است، اما در مناطقی که دسترسی نداریم، مشکل اصلی بالگرد است. بر اثر تخریب مسیرهای دسترسی پلدختر و دره شهر، مناطقی کاملا محاصره شده و بالگردهای ما محدود است. اگر بالگردها زودتر برسند، امکانات ما نظیر پتو و چادر آماده است و میتوانیم سریعا به روستاهای در محاصره برسانیم. البته جادههای فرعی هم در دست احداث است.
به گزارش ایسنا، احمدی، استاندار کهگیلویه و بویر احمد نیز با بیان اینکه نگران بودیم با موج دوم بارشها، خسارات بیشتر شود، اما به لطف خداوند حجم بارشها محدودتر شده است، گفت: در برخی مناطق شهری مشکلاتی پیش آمد که تلاش کردیم در حد فاصل پایداری جوی بین دو موج بارندگی، امدارسانی انجام شود.
وی افزود: ارتباط با ۱۲۰ روستا قطع شده بود و در موج دوم بارشها با طغیان رودخانه، راههایی که باز کرده بودیم، مجددا بسته شدند. با تمهید ستاد مدیریت بحران چند فروند بالگرد در فرودگاه مستقر کردیم و ملزومات به مناطق بحرانزده ارسال شد.
احمدی افزود: شرایط امروز پایدارتر است و امیدواریم فرصتی باشد نیروها به مناطقی که دسترسی زمینی امکان پذیر نیست، برسند و اقلام را سریعتر منتقل کنند. اوضاع تحت کنترل است و باید نقاط آسیب پذیر بخصوص راهها را بهسازی کنیم.
به گزارش ایسنا، اقبال عباسی - استاندار چهارمحال و بختیاری نیز با بیان اینکه از روز گذشته باران و سیل فروکش کرده است، گفت: امروز خطر از استان برطرف شده و هیچ خسارت جانی وجود نداشته است.
وی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری به عنوان گام ایران و بلندترین مرتبهترین استان کشور معروف است، گفت: سطح بارش نسبت به مناطق دیگر استان بیشتر بود، به طوریکه ۴۵۰ میلی متر بارندگی در منطقه کوهرنگ و حدود ۳۰۰ میلی متر در منطقه لردگان و سایر شهرستانها نیز مشابه آن بارندگی رخ داد، لذا خطر جدی بود و همه رودخانهها وضعیت بحرانی داشتند، اما خوشبختانه طبق برنامهریزیهایی که انجام شد، وضعیت به خوبی مدیریت شد و همه مردم پای کار بودند.
وی با اشاره به اینکه از روز گذشته باران و سیل فروکش کرده است، گفت: وضعیت دو سد بسیار نگران کننده بود، موتور پمپهایی را در آنجا قرار دادیم. ورودی این سدها ۱۰ برابر خروجی سد بود. باتوجه به اینکه این سدها معیشتی و خاکی بودند زمانیکه لبریز میشد، ممکن بود بدنه سد شکسته شود، لذا هشت روستایی که در معرض خطر بودند را جابجا کردیم و در حال حاضر حدود ۳۰۰ خانواده در معرض خطر در مساجد، مدارس و ورزشگاهها تحت پوشش هلال احمر هستند.
عباسی خاطرنشان کرد: امروز خطر از استان برطرف شده و هیچ خسارت جانی وجود نداشته است. از امروز هوا خوب است و تعدادی از روستاها که ارتباطشان قطع است، توسط ماشین آلات سنگین و بالگرد به آنها خدمات رسانی میشود. همچنین همه مردم استان آماده مهمان نوازی از مهمانها هستند.
وی افزود: خسارات مالی زیادی دیدیم که دولت برای اینها فکر کرده است.
کد مطلب: 105407