هضم غذا در دهان ما آغاز می شود و ما با جویدن مواد غذایی را تکه تکه می کنیم تا روده های ما راحت تر مواد مغذی را جذب کنند.
اهمیت درست جویدن غذا
3 اسفند 1397 ساعت 15:39
هضم غذا در دهان ما آغاز می شود و ما با جویدن مواد غذایی را تکه تکه می کنیم تا روده های ما راحت تر مواد مغذی را جذب کنند.
هضم غذا در دهان ما آغاز می شود و ما با جویدن مواد غذایی را تکه تکه می کنیم تا روده های ما راحت تر مواد مغذی را جذب کنند. جویدن سریع بدن شما را از جذب مواد مغذی محروم می سازد.
به گزارش جی پلاس، به این فکر می کنید که هر لقمه را باید چند بار بجوید؟ اکثر مطالعات نشان می دهند تعداد ۳۰ تا ۴۰ بار جویدن هر لقمه برای جذب مواد مغذی ضروری است.
کد مطلب: 103335